Helmikuun juoksupaketti: fysioterapeutin, juoksuanalyysin ja yksilöllisten ohjeiden avulla terveyttä, keveyttä ja mielekkyyttä lenkkeilyyn – juuri sinulle räätälöitynä kokonaisuutena!

Kevättä rinnassa, lenkkeilyharrastuksen aloitus mielessä?

Kalvaako mieltä kuitenkin aiempi rasitusvamma tai liikkuessa tuntunut kipu, jonka pelkäät pahenevan uudestaan?  Mitä, jos kunto ei riitä, ja lenkkeilystä tulee pelkkää hampaiden kiristystä ja hengen haukkomista?

Nämä ovat yleisiä syitä, miksi juoksu- tai muu harrastus päätetään aloittaa “ehkä vasta ensi vuonna”. Mutta miten asiat saataisiin muuttumaan jo nyt, miten lenkkeilystä saataisiin luotua asia, jota odotat innolla koko päivän, ja jonka jälkeen olo on parempi kuin osasit kuvitellakaan?

Oletko ikinä nähnyt itsesi juoksevan? Jos näkisit itsesi lenkillä, katsoisitko kiitävää juoksua ihaillen, tai ajattelisitko mahdollisesti “Voi kunpa hän ei vain satuttaisi itseään”? Keväisin valitettavasti myös monet juoksuvammat nostavat päätään, mutta valtaosa niistä olisi ehkäistävissä tarpeeksi aikaisella puuttumisella.

Jännittääkö ajatus lähteä lenkille “ihan kylmiltään”, muttet tiedä, miten kehoa olisi hyvä valmistella juoksua varten, tai millainen harjoittelu sinulle sopisi parhaiten? Vai ovatko lämmittely, korjaavat harjoitukset ja kehonhuolto tuntuneet aina turhilta ja tylsiltä? Molempiin löytyy ratkaisu yllättävänkin helposti, ja tässä asiantuntevat fysioterapeuttimme astuvat kuvaan auttamaan juuri sinua yksilöllisessä tavoitteessasi!

Kuten niin monessa asiassa – myös juoksussa – mahdolliset ongelmat voi korjata vasta, kun ne on tunnistettu. Siksi kävely- ja juoksuanalyysi ja sen läpikäynti fysioterapeutin kanssa tarjoaa lähes loputtomat mahdollisuudet korjata tarvittavia asioita ja entisestään parantaa jo paremmalla mallilla olevia puolia.

Miltä kuulostaa ajatus kivuttomasta, rennosta ja sujuvasta juoksusta, jonka aikana ja jälkeen on mieletöntä huomata kunnon taas parantuneen?

Liian hyvää ollakseen totta? Ei suinkaan! Pakettiimme kuuluvalla yksilöllisellä liikeanalyysillä, ohjeilla, harjoituksilla ja niiden seurannalla kaikkien liikkuminen ja vointi voivat parantua hurjasti. Lisääntynyt ymmärrys kehosi toiminnasta auttaa niin juoksussa, muissa harrastuksissa kuin vaikka työpäivän aikana – ja monilla myös lenkkipolun ulkopuolella tuntuvien vaivojen syy ja ratkaisu onkin löytynyt tätä kautta! Ja kaikkein parasta on liikunnan riemun löytäminen joko ensimmäistä kertaa ikinä tai vain talviunien jälkeen!

Jos haluat eroon juoksuun liittyvistä kivuista ja peloista – tai toivot virkistävää, kuntoa kohottavaa ja terveellistä harratusta, NYT ON PARAS HETKI TOIMIA!

FysioNovan Ainon ja Ilonan tarjoama helmikuun juoksupaketti on suunnattu erityisesti juoksuharrastusta aloittaville, harrastusta tauon jälkeen uudestaan lämmitteleville tai jo säännöllisesti juoksupolkuja tampanneille lenkkeilijöille. Mikäli mieltäsi vielä jokin askarruttaa, voit olla yhteydessä fysioterapeutti Aino Pitkäseen tai Ilona Ihalaiseen etukäteen ja saada heiltä suositukset siitä, miten tilanteessasi kannattaisi lähteä liikkeelle.

Varatessasi ajan helmikuussa:

  • Kävely- ja juoksuanalyysi (juoksumatolla, videomateriaalin läpikäynti yhdessä fysioterapeutin kanssa)
  • Yksilölliset harjoitusohjeet analyysin pohjalta
  • Kaksi seurantakäyntiä

ELI KOLME KÄYNTIÄ YHTEENSÄ VAIN 174 € (NORM. 205 €)!

Varaa aika juoksuanalyysiin tältä istumalta

Varaa “Juoksupaketti – ensikäynti” Ainon tai Ilonan nettiajanvarauksesta ja ota ensimmäinen askel kohti terveempää ja tuloksellisempaa juoksuharrastusta!

 

Huom. Tarjous koskee helmikuun aikana varattuja ja viimeistään maaliskuun aikana aloitettuja paketteja, seurantakäynnit varataan ensimmäisen käynnin jälkeen/yhteydessä yksilöllisen tilanteen mukaan. Jatkokäynnit käytettävä kesäkuun 2018 loppuun mennessä, ellei fysioterapeutin kanssa sovita erilaista aikataulua.