Fysioterapeutti Ilona Ihalainen

ilona-ihalainen-kuva

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja personal trainer. Fysioterapiassa yhdistän monipuolista harjoittelupankkiani, manuaalisia taitojani, ihmisen biomekaniikan tuntemustani sekä omaa taustaani urheilijana ja kuntoutujana. Korostan liikkeen laatua ja sen ymmärtämistä osana kokonaisuutta.

Olen aina harrastanut monipuolisesti liikuntaa, mutta pisin lajitaustani on salibandyssa, jossa peliura on loppunut useisiin hankaliin loukkaantumisiin. Se ajoi minut nykyisen ammattini pariin, ja haluan auttaa urheilijoita ja liikkujia parempaan suorituskykyyn ja samalla turvallisempaan harjoitteluun.

 

Olen työskennellyt personal trainerina Fitness24Sevenillä vuoden 2014 syksystä. Lisäksi vastuullani on salibandyjoukkue M-teamin B ja C2- junioreiden kilpajoukkueiden fysiikkavalmennus ja fysioterapia. Toimin samoissa tehtävissä myös U16 poikien salibandymaajoukkueessa. Haluan jatkuvasti kehittää ammattitaitoani erilaisilla koulutuksilla ja uuden oppimisella.

Fysioterapeuttina haluan aina nähdä jokaisen asiakkaani yksilönä ja kokonaisuutena. Fysioterapia on mielestäni parhaimmillaan asiakkaan ehdoilla, mutta fysioterapeutin ammattitaidolla ja luovuudella. Nautin työstäni suuresti ja haluan antaa sen näkyä.

Varaa aika Ilonalle netissä tai puhelimitse 050 302 4746