Fysioterapeutti Kerttu Valve

Päivittäiseen työhöni tuki-ja liikuntaelinongelmaisten parissa  kuuluu tapaturmien ja rasitusperäisten vammojen kuntoutus sekä urheilu- ja työperäisten vammojen  ennaltaehkäisy. Työni koostuu tarkasta fysioterapeuttisesta tutkimisesta, tarvittavista manuaalisista hoidoista sekä yksilöllisesti ohjatuista harjoituksista. Fysioterapiassa käytän erilaisia manuaalisia tekniikoita kuten lihas- ja faskia-käsittelyjä sekä nivelmobilisaatiota ja lihasenergiatekniikoita (MET). Osana fysioterapiakokonaisuutta voin käydä myös urheiluseurojen harjoituspaikoissa ohjaamassa harjoituksia ryhmille ja joukkueille sekä valmentajille.

Fysioterapiassa minulle on tärkeää nähdä ihminen kokonaisuutena ja löytää  ongelmat toiminnan kautta. Esimerkiksi kivun taustalla olevien syiden selvittäminen on mielenkiintoista ja välillä haastavaakin salapoliisityötä. Parhaat ja pitkäkestoisimmat tulokset saavutetaan, kun kuntoutus suunnitellaan yksilöllisesti tarkan tutkimisen löydöksiin perustuen. Minulla on kontakteja tuki-ja liikuntalääketieteen erikoislääkäreihin, joita konsultoin tarpeen tullen ja joille ohjaan asiakkaitani tarvittaessa.

Fysioterapia on jatkuvasti kehittyvä ala ja  oleellista onkin jatkuva oman ammattitaidon kehittäminen ja uusimpien tutkimustulosten hyödyntäminen omassa työssä. Käyn ahkerasti  alan koulutuksissa, joissa mielenkiintoista on vaihtaa kollegojen kesken kokemuksia ja saada uusia ideoita asiakkaideni auttamiseksi. Paras palkinto työstäni on tyytyväinen asiakas!
VARAA AIKA KERTULLE