skip to Main Content

Olen jalkaterapeutti (AMK) ja toiminut itsenäisenä ammatinharjoittajana vuodesta 2017 lähtien.  Työskentely jalkaterapian alalla alkoi jo opiskeluaikana vuonna 2014. Alaraajat ovat erittäin tutut jo aiemmalta vuosikymmeniä kestäneeltä tanssitaitelijan uraltani.

Olen ollut Suomen Tanssitaiteilijain Liiton jäsen 15-vuotiaasta lähtien ja toiminut tanssijana ja tanssinopettajana noin 20 vuotta eri tanssiryhmissä (Tanssiteatteri Rollo, Aurinkobaletti ja Tanssiteatteri Raatikko) sekä freelancer-tanssijana monissa  tanssiteoksissa sekä opettanut eri ikäisiä tanssin harrastajia Helsingissä, Uudellamaalla ja Espanjassa.

Tanssijaksi kouluttautumiseni alkoi 9-vuotiaana Suomen kansallisoopperan balettikoulussa,  jonka jälkeen opiskelin monipuolisesti tanssilajeja Helsingin Tanssiopistossa ammattiin valmistavissa opinnoissa, sekä lisäksi ylioppilaana New Yorkissa Martha Graham School of Contemporary Dance ja Madame Darvash Ballet -kouluissa. Opiskelu jatkui koko urani ajan eri kursseilla Suomessa ja ulkomailla sekä  tanssinopettajan ja koreografian jatkokoulutuksissa.

Aktiivisen tanssiurani jälkeen opiskelin datanomiksi ja toimin IT-alalla tuotekehityksessä Senior Quality Engineer- työtehtävissä kymmenisen vuotta.
Kolmea erilaista uraani yhdistää jatkuva opiskelu ja itsensä kehittäminen. Tanssi on vahvasti osa identiteettiäni ja sen myötä alaraajat, keho ja liike yhdistyvät nykyiseen jalkaterapeutin ammattiini. Ohjelmistotestausta ja jalkaterapiaa yhdistää ongelmanratkaisun ja syy-seuraus-yhteyksien keskeisyys.

Perheessämme on nuori kilpaurheilulajien harrastaja, jonka kanssa olen harrastanut ja harrastan monia eri liikuntalajeja. Omat kestoharrastukseni ovat jooga, uinti, pyöräily ja siirtolapuutarha.

Opinnäytetyöni tein lasten ja nuorten rasitusvammoista, 10–16-vuotiaiden juniorijalkapalloilijoiden alaraajojen tyypilliset rasitusvammat ja niiden ennaltaehkäisy (linkki opinnäytetyöhön tässä!).  Lasten ja nuorten jalkaterapia on yksi erityisen mielenkiinnon kohteistani. Paneudun kaiken ikäisten asiakkaiden alaraajaongelmiin ja -haasteisiin kokonaisvaltaisesti ja pyrin parhaisiin mahdollisiin hoitotuloksiin yhdessä asiakkaan kanssa. Käytän nykyaikaisia tutkimusnäyttöön perustuvia hoitokeinoja työssäni monipuolisesti. Minulla on  tanssijan ja tanssinopettajan urallani kehittynyt vahva liikkeen analysoinnin taito ja käytänkin esimerkiksi kävelyanalyysiä asiakkaan tutkimisessa.

Jalkaterapia on nykyinen unelma-ammattini. Eri ikäisten asiakkaitten kanssa on ilo työskennellä ja kliinisessä työssä saa välittömän kokemuksen työn tarpeellisuudesta, mikä motivoi minua kehittämään itseäni yhä enemmän, jotta voin parhaiten olla asiakkailleni hyödyksi. Mitä aikaisemmin reagoit havaitsemiisi muutoksiin alaraajoissasi, sitä nopeammin päästään hyviin hoitotuloksiin alaraajojen ja koko kehon terveydessä. Autan sinua myös ennaltaehkäisemään alaraajaongelmia. Tarjoan monipuolista ammattitaitoani alaraajoja koskevaan tarpeeseesi ja hoidan myös vaativammat jalkoihin liittyvät ongelmat.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni FysioNovaan, ajanvaraus 050 57 22 212 tai ota minuun yhteyttä sähköpostilla jalkaterapia@sarilindholm.fi  Teen myös yksilö- tai ryhmäohjauksia sopimuksen mukaan. Vastaanottoja on myös iltaisin tarpeen mukaan, ota yhteyttä.

 Sari

Back To Top