skip to Main Content

Hyödynnän 30 vuoden laajaa kokemustani fysioterapian eri sektoreilta työikäisten ja urheilijoiden fysioterapiaan.

Lähtökohtanani on saada asiakkaan toimintakyky palautumaan mahdollisimman hyväksi. Tämän vuoksi on tärkeää pyrkiä selvittämään oireiden perimmäinen syy. Pelkkä oireen hoitaminen ei mielestäni riitä. Suunnittelen fysioterapiaa ja kuntoutumista tukevat harjoitteet yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle, jotta ne sopivat asiakkaan arkeen mahdollisimman hyvin. 

Työikäiset saavat vastaanotollani apua etenkin kehon kuormitukseen liittyvissä ongelmissa, esimerkiksi väärien työasentojen rasittaessa tukirankaa ja lihaksistoa. 

Urheilijoiden fysioterapiassa tavoitteenani on auttaa urheilijaa saavuttamaan ja pitämään yllä optimaalinen toimintakyky. Käytettäviä keinoja ovat esimerkiksi oikeanlaiseen harjoitteluun ohjaaminen, lihastasapaino- ja liikehallintakartoitukset sekä tarvittaessa fysioterapia, usein hieronta- ja mobilisaatiotekniikoita apuna käyttäen. 

Työskentelen useiden eri urheilulajien edustajien kanssa, yksilölajeista joukkuelajeihin. Olen mukana tällä hetkellä jalka- ja pesäpalloilijoiden sekä kestävyysurheilijoiden fysiikkavalmennuksessa ja testauksessa. 

Olen kouluttautunut aktiivisesti vuosittain, ja erityisosaamiseeni kuuluu muun muassa lymfaterapia, akupunktio, mobilisoivat nivel- ja nikamakäsittelyt sekä Graston® -tekniikka eli pehmytkudos- ja faskiakäsittely.  

Voit halutessasi varata ajan pelkkään lymfaterapiaan tai akupunktioon, mutta kaikkia edellä mainittuja hoitomuotoja voidaan yhdistää myös fysioterapiaan. Valitsen fysioterapiassa käytettävät hoitomuodot aina huolellisen alkututkimuksen perusteella. 

VARAA AIKA SAMILLE

Back To Top