skip to Main Content

Hierontaa voidaan käyttää lihaskireyksien, pitkittyneen lihasväsymyksen ja kiputilojen hoitoon osana fysioterapiaa tai erillisenä hoitona. Yleisiä syitä hakeutua hierontaan ovat mm. niskan ja hartioiden kipu ja kireys tai selkäkipu sekä harjoittelusta palautumisen nopeuttaminen. Hieronta ja urheiluhieronta soveltuvat eri-ikäisille ja erikuntoisille asiakkaille, ja soveltuvin hieronta määritellään aina tapauskohtaisesti. Urheilijoilla hieronnan sisältö määritellään oireiden lisäksi kauden vaiheen sekä kisa-aikataulujen mukaan.

Mikäli pohdit hieronnan tai muiden hoitojen soveltuvuutta, ota rohkeasti meihin yhteyttä soittamalla numeroon 040 417 6268. Alustava arvio hieronnan soveltuvuudesta tai mahdollisesta muiden hoitomuotojen tarpeesta voidaan tehdä jo puhelimitse.

Hierontakäynneillä tehtävässä perustutkimuksessa varmistetaan hieronnan soveltuvuus asiakkaan tilanteessa, selvitetään mahdollinen muiden hoitomuotojen tarve ja seurataan hoidon tehokkuutta eli asiakkaan oireiden ja voinnin kehitystä.

Hieronta on myös erinomainen lahjaidea!

Back To Top